Szponzorált tartalom
A mindennapi életünkben nem is gondolnánk, hogy mennyi szabvány, jogszabály és kötelező előírás vesz körül bennünket. Minden építkezés, tárgy, étel és ital valamilyen szabályrendszer alapján készül és tulajdonképpen nincs semmire kivétel. A pezsgőgyártás egyik legismertebb és leginkább elterjedt szabályrendszere az úgynevezett Méthode Traditionnelle.
A több száz éves eljárás a minőségi pezsgő előállításának egyik alappillére, amiről a hosszú múltja tanúskodik. Mondani sem kell, hogy minőségi terméket csakis nívós alapanyagból lehet előállítani. Ebben az esetben ez a szőlő. A Méthode Traditionnelle komoly hangsúlyt fektet a gyümölcsre, valamint annak feldolgozására.
A pezsgő gyártásának titka a palackozásban rejlik. Már az érlelési folyamat elején belekerül az alapanyag a palackba és már csak a fogyasztó fogja kiönteni belőle a poharakba. A Méthode Traditionnelle nagyon szigorú, ellenőrzött körülmények között működő gyártási technológia. Ennek betartása pedig a minőségi pezsgők elsöprő sikere.